Monday 26 February 2007

Gemakzucht is de moeder van alle vetkwabben

Ik heb mijn weblog aan Google overgelaten.

Een kant-en-klare weblog in ruil voor een kruimeltje privacy, wat een dom idee op het eerste zicht. De prijs van privacy stijgt immers al jaren, en een einde is nog niet in zicht.

Ik geef aan een elektronisch brein informatie over jou, beste lezer. Ik gok dat dat voorlopig niet veel meer is dan welk type browser je gebruikt en zo, maar echt zeker kan ik daar niet van zijn. Op termijn gaat dat elektronisch brein ook veel meer weten, te veel wellicht.

Maar goed, soms moet je gewoon een publiek figuur durven zijn. Een kruimeltje privacy bewust weggeven en hopen dat dat positief uitdraait. Dat heb ik nu gedaan.

Je mag je nu regelmatiger aan berichten in mijn logboek verwachten.

Groeten,

Mark

1 comment:

Peter Dedecker said...

Aha, terug een weblog, cool!